روش آسان تهیه نان خانگی ویژه خانم های کد بانـو!

روش آسان تهیه نان خانگی

پخت نان و تهیه نان خانگی در خانه موضوع این بخش از مجله آرونیوز است. شما میتوانید در منزل با وسایل ابتدایی انواع نان خانگی را تهیه کرده و میل کنید. پایه همه این نان ها آرد است و هر کدام افزودنی های خاص خود را دارد. برای تهیه نان نیازی نیست که در خانه تنور داشته باشید. شما می توانید با فر گازهای معمولی و متداول که در هر منزلی یافت می شود، نان تهیه کنید، حتی میتوانید از این نان ها به عنوان سوغات یا هدیه استفاده کنید.

پخت نان در منزل
پخت نان در منزل

پخت نان در خانه

ما در این مقاله از آرونیوز روشی ساده برای پخت نان در منزل را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

پخت نان گردویی

نان گردویی یکی از انواع نان بوده، که مزیت آن علاوه بر خوشمزگی، راحتی تهیه آن به صورت خانگی است. در ادام روش آسان و طرز پخت نان گردویی را می خوانیم.

پخت نان در خانه - نان گردویی

 مواد لازم:

آرد سفید ۴ لیوان، تخم مرغ ۶ عدد، بیکینگ پودر ۴ قاشق مربا خوری، پودر قند ۱۵۰ گرم، نمک ۲ قاشق چای خوری، کره ۱۰۰ گرم، گردوی خرد شده ۱۵۰ گرم، جوز هندی رنده شده ۲ قاشق چای خوری، پوره کدو حلوایی ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

کدو حلوایی را پوست کنده، تخم های کدو آن را خارج می کنیم و با یک لیوان آب می گذاریم بپزد. پس از آن که کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را به شکل پوره در می آوریم. کره و پودر قند را با همزن می زنیم سپس پوره کدو حلوایی و جوز را پوست می کنیم، تخم های آن را درآورده و با یک لیوان آب آن که کاملاً پخت و آب آن تبخیر شد آن را به شکل پورہ درمی آوریم. کره و هندی رنده شده را اضافه می کنیم و می زنیم. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم. نمک و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط میکنیم و داخل مواد بالا می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. در انتها گردو را اضافه کرده و هم می زنیم.

کف قالب را کاغذ روغنی می اندازیم روی کاغذ را چرب می کنیم. فر را از قبل گرم کرده و قالب را به مدت یک ساعت حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد.

پخت نان جو

یکی از انواع نان ، نان جو است که براحتی میتوانید ان را در منزل تهیه کنید. در این قسمت طرز پخت نان جو را به شما آموزش می دهیم.

پخت نان در منزل - نان جو
پخت نان در منزل – نان جو

 مواد لازم:

آرد جو با سبوس ۲ پیمانه، آرد سفید گندم ۴ پیمانه، کاکائو یک چهارم پیمانه، آب ولرم ۳ پیمانه، خمیر مایه ۶ قاشق مرباخوری، نمک ۲ قاشق چای خوری، شکر ۳ قاشق چای خوری، روغن ۲ قاشق غذا خوری، زیره ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

برای پخت نان جو خمیر مایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و در جای گرم قرار دهید تا خمیر  ور بیاید. بقیه آب ولرم، نمک، آرد جو، زیره، روغن، کاکائو را به آن اضافه کنید و آرد سفید را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید. سپس خمیر آماده را مالش داده و قالب مورد نظر را آماده کرده و نصف قالب را خمیر ریخته و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا ور بیاید. فر را داغ کرده و قالب نان را در طبقه بالایی فر قرار دهید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه)

پخت نان خرمایی

یکی از انواع نان ، نان خرمایی است که براحتی میتوانید ان را در منزل تهیه کنید. در این قسمت طرز پخت نان خرمایی را به شما آموزش می دهیم.

پخت نان در خانه - نان خرمایی
پخت نان در خانه – نان خرمایی

مواد لازم:

آرد ۲ لیوان، تخم مرغ ۲ عدد، خرمای خرد شده به دلخواه، بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق غذا خوری، شکر نصف لیوان، شیر ۱ لیوان، نمک کمی، روغن آب شده یک چهارم لیوان.

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را به حدی می زنیم تا سفیده و زرده کاملا با هم مخلوط شوند. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و کمی  می زنیم تا همه خوب با هم مخلوط شوند. نمک و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به همراه خرماها که هسته و پوست آن را گرفته ایم و خرد کرده ایم، به همراه آرد داخل مواد بالا می ریزیم و شکر را هم اضافه کرده و طوری مواد را همزده و مخلوط می کنیم تا آن ها گلوله گلوله نشوند. کف قالب را چرب کرده و داخل قالب می ریزیم.

فر را  که از قبل گرم کرده ایم در حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم و قالب را به مدت یک ساعت داخل فر می گذاریم تا بپزد.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 8 =